Vi tänkte så här att matte, Marie, får presentera sig först och sedan presenterar vi hundar oss själva,  Wiggo och Ellie.

Marie

Jag och min familj bor på en gård strax utanför Sala. Vi har hundar, hästar och katter. Hundar har alltid funnits i mitt liv. Min första riktigt egna hund köpte jag 1978. Det var en Golden Retriver. Vi hade mycket roligt tillsammans. Vi tävlade i lydnad, spår och var på utställning. En fantastisk go hund som älskade att arbeta, samtidigt som hon var en fantastisk familjehund. Det blev ytterligare några Golden och Schäfrar under årens lopp. Jag är utbildad hundinstruktör och har haft flera kurser via brukshundsklubben.

Min första kontakt med Bolonkan var när min mamma bodde på ett äldreboende och en sjuksköterska hade med sig en vård/terapihund av rasen Bolonka, som de boende fick klappa och gosa med. För en del var det höjdpunkten på hela dagen. Självklart blev jag också förälskade i denna lilla hund och på den vägen är det - det blev även Bolonka för mig, vilket jag inte ångrar.

Nudaveritas B Away We Go (Wiggo) och Mellvin´s Enchanting Haleigh (Ellie)

Vi bor med matte och husse (ibland kommer lillhusse och lillmatte och hälsar på - och då blir vi jätteglada). Jag, Wiggo, är 2 1/2 år och jag, Ellie, är lite drygt 2 år. Här har vi bott sen vi var ca 10 veckor. Matte brukar säga att vi är riktiga allroundhundar. Vi är stallhundar, skogsmullar, soff/sängpotatisar, utställnngshundar och självklart världens bästa knähundar. Ibland har vi varit i stan och promenerat, vi har åkt buss och tåg. Ja, vi måste nog vara underbarn - vi tar alla olika ställen vi besöker med ro och anpassar oss till de olika miljöerna. Vi har varit hos farbror doktorn också och fått sprutor. En gång var det en som lyste oss i ögonen och kände på våra höfter. Allt var helt o.k. Matte säger att resultatet är offentligt och finns hos SKK. Inte för att skryta, men vi har meriter från utställningar också (cert, reservcert och flera ck).

NU HAR VI BLIVIT FÖRÄLDRAR OCKSÅ ! (Se vidare under Nyheter och Valpar)